Sunday, April 15, 2012

LUPAKAN


once da penat sesangat saya akan lupa benda yang mengguriskan hati saya. Maka penat pun berlalu pergi. ya saya penat dengan masalah yang timbul. Ikhlas menerimanya. Maka penat dan masalah pun berlalu pergi (saya balik medan disebabkan hal persatuan sebb now xde kuliah)

Mohon maaf kepada murabbi saya yang datang dari jauh hanya semata-mata nak join usrah saya. Sungguh saya xdapat meluangkan masa dari awal sampai akhir coz on datz time de AGM yg harus saya kendalikan. Dan after balik dari AGM yang penuh kontroversi, segera pulang untuk menatap sahabat n murabbi. Jujur kesedihan,penat berlalu pergi. -sori tertdo tyme meeting T-T-

Mohon maaf kepada MT pkpmi-cm sebab sepanjang prog o meeting kalau saya teremo mohon dimaafkan. Kalau kata-kata saya xsedap didengar, selalu bangkang. Dan jujur saya katakan saya saya bertuah berada dikalangan nda yang hebat.

Mohon maaf kepada dewan penasihat, MT badar klu kerja saya tidak memuaskan hati kalian. Mohon mintak ditegur.

Mohon maaf kepada adik2 saya, sebb bulan ni da jarang kita berjumpa untuk merecharge kembali iman.

Mohon maaf kepada ahli bait kalau selama ini saya tidak menjalankan tugas sebagai house8 yg baik, selalau bayar listrik lambat, bayar air lambat, tak pesan aqua on time, lupa nak kemas rumah dan blablabla.

Special seket. Mohon maaf kepada mak saya sebab balik hari tu macam xdengar cakap. Tapi nasihat mak, teguran mak sentiasa reminds me about life. InsyaALLAH anakanda akan ingat. Dan abah terima kasih sebab jaga anakanda dgn baik tyme balik rie tu. -penjagaan penuh kasih sayang hakhak-. Mak sori to say.."k.sau xpernah berkomplot dgn abah nak buli mak" :)

dan mohon maaf kepada adik2 sekandung saya, lupa nk gtaw balik medan bila. Cuma segala pesanan k.sau tolong ingat. Jaga iman jaga akhlak. Dan jaga mak abah bagi pihak kak sau sebab korang every week balik. -mode jeles-

p/s : Post memohon maaf..jujur saya katakan saya byk kesipan n kekhilafn diri.fitrah manusia yang selalu melakukan kesilapan. Saya xperfect but i wanna be a perfect woman, a perfect muslimah yang penuh tarbiyah. Dan tarbiyah lah yang mengajar saya arti life, mengawal emosi, perasaan. Jadi tolong igtkan saya satu benda if saya lalai tentang kematian.

p/s 2 : Hati. ALLAH jaga hati hambamu ini dari terguris hati, jatuh cinta pada dunia. ALLAH mohon jaga hambamu ini dari fitnah dunia yang membuat hambamu ini rasa down. ALLAH tolong ingatkan hambamu ini tentang ikhtilat.