Friday, May 6, 2011

NOTHING

.

MIC

ya..memang saya pantang dapat mic
pasti saya akn merapu lebih..
xkire la jd MC ke presenter ke..moderator..
yang pasti bile saya da pegang mic
masa akan jadi panjang..
2 la lain kali fikir dulu sebelum suruh saya pegang mic..
kan da jadi macam semalam..
soklan merapu2 bagi..jawapan pun merapu2 la bagi..
lecture kat blkang pun da DIAM..
apa2 banyak yang saya pelajari dr sini..walau da biasa duk depan..
tpi kenapa STILL lagi menggigil dan berdebar ke depan..
lebih hormon adrenalin agaknya..
kesimpulannya..tolong la jangan bagi saya cakap kat depan lagi..MALU

CALLING

"menteri jawabla calling..mesej da la xreply"
bukan saya xmahu balas. Tapi MALAS. serabut la reply mesej ni. Jawab calling?lagi la malas kecuali la YB jakarta o malaysa kol saya. Itupun gara2 projek pkpmi-cm. Even mak saya kol pun rasa malas nak angkat. Memag ada sindrom phonenism agaknya.Cuma saya harap bersabarlah dengan kerenah saya. Saya try membalas mesej anda tapi mungkin waktu malam. Maaf memang saya xsuke balas mesej lagi2 ajk pkpmi-cm. PHOBIA kot. yang pentg saya try ubah sikap saya dengan merajinkan diri membalas mesej nda. Maafkan hamba yang lemah ini.

PULANG MALAYSIA

Maaf kepada sahabt2 yang kecik hati dengan saya atas ketidak beritahuan saa pulang ke malaysia. Tidak usahla tanya kenapa saya pulang cuma saya harap anda fahami. menjauhi kesibukan di kampus adalah satu benda yang paling indah dalam kamus hidup saya. dan terima kasih anda menyedari kehilangan saya walau sehari saya tidak berada di medan. Dan terima kasih anda sanggup memenuhi inbox hp saya tyme saya menghilangkan diri. SAYA SANGAT MENGHARGAINYA..


LAB

jarang saya berbicara pasal course saya dalam blog. Apa-apa raikan lah kestressan menghadapi lab2 yang almost 5jam setiap hari. Pergi jam7pg balik nak maghrib. Dan jujur saya katakan air mata ni mudah mengalir sejak kebelakangan ini. Sukar tdur da jadi perkara biasa. Maka hubungan kita dengan ALLAH haruslah dijaga. Syukran YA ALLAH.

TERIMA KASIH

tenx alot my beloved sis krdt 2 kak ima n kak na yang banyak support saya dari belakang. UKHTI2 dr mesia yang xjemu bg tazkirah, kongsi penglmn dan bg pendpt, dengar keluhan saya, dengar saya merapu. SAYA SANGAT MENGHARGAI. dari kata2 kalian2 la banyak motivate diri saya. SAYA ingin jadi seorg DAI'E yang cekal dan tabah. dan kawan seperjuangan saya di faculty dentstry, tenx alot sebb menetima kekerdilan dan kekurgn diri ini. Dan yang penting terima kasih kalian sanggup melayan kerenah saya. Moga ukhwah yang dibina diredhai ALLAH.

p/s : mohon maaf atas kekurgn dri. Mohon maaf jika sesiapa yang terkcik hati dengan saya,sesunggunya saya bukanlah seorang sahabat yang sempurna dan saya masih belajar menjadi seorang sahabat yang baik. Dan doakanlah saya agar hati saya tetap dijalan ALLAH. Dan saya mohon maaf sekali lagi.

.